Header-bilde

Forside > Dette venter deg

Dette er hva som venter deg

Under prøvetimen skal vi bli kjent. Jeg skal bli kjent med deg og finne ut hva du ønsker og hva du trenger.

Du skal bli kjent med meg og det tilbudet jeg kan gi deg.

Sentralt i mitt tilbud til deg er den elektroterapeutiske behandlingen. Dette betyr at det festes små pads ulike steder på kroppen din (f.eks. mage, rygg, bak og lår) ved hjelp av stoffbelter. Så finner vi et egnet program på vår simulator og programmet starter. Elektroterapeutiske impulser sendes fra padsene og inn i muskulaturen din. Behandlingen skal ikke gjøre vondt, men kjennes svært effektivt. Musklene begynner å jobbe og du blir altså med på et treningsprogram mens du ligger stille og godt på kabinettsengen.

Noen føler seg ikke komfortable med treningsmetoden og takker for seg etter prøvetimen. Dette er en ærlig sak og vi skilles som de beste venner! Men la oss nå anta at du har tatt din prøvetime og er godt fornøyd med dette. Da setter vi i gang med å definere en målsetting sammen. Et mål som er noe å strekke seg etter og samtidig er realistisk med god innsats.

Du bestiller behandlingstimer, enten 5, 10 eller 20 timer. Dette velger du selvfølgelig selv, men vi kan også kjenne på hva som er lurt sammen.

Når antall timer er bestemt og målsettingen er satt, er vi i gang. Om du ønsker det, får du tilsendt en mail eller tekstmelding som viser utviklingen din fra uke til uke. Du får også en kokebok med enkle og gode oppskrifter dersom en omlegging av kostholdet er en viktig del av vår målsetting.

Hvor lenge du er hos oss hver gang, vil selvsagt variere noe da vi skal ha tid til en god prat, litt motivasjon foruten selve treningen som tar 30 minutter. Vi anbefaler at du minimum setter av 50 minutter hver gang.

Behandlingen er for alle, men vi begrenser oss til myndige personer av begge kjønn. Skulle du lide av hjertesykdom og legen din har frarådet deg for mye fysisk trening, tar vi selvsagt hensyn til dette og diskuterer om du skal konsultere lege før prøvetimen.

En prøvetime hos oss er vel verdt tiden. Uten betaling og uten forpliktelser, er det vel bare å gi det en sjanse? Jeg håper du vil bestille prøvetime og se selv.