Header-bilde

Forside > Om Norsk Helse og Livsstil

Om Norsk Helse og Livsstil

Etter mange års erfaring, har Norsk Helse og Livsstil utviklet god kunnskap om en effektiv og skånsom vei til bedre helse og livskvalitet.

Mange søker oss for å gå ned i vekt og kanskje stramme opp litt figur. Andre for å dempe smerter, ofte relatert til revmatiske plager. Vi har også kunder som selv sliter med å få trent, f.eks. grunnet redusert bevegelsesmulighet. Gammel som ung, kvinne som mann, alle finner en plass hos oss. Vår eneste begrensing er at du er myndig og over 18 år.

Sannheten er at vår terapi er så moderne og effektiv at mange helst velger oss da dette gir betydelig bedre og raskere resultater.

Vårt terapeutiske tilbud er først og fremst fysisk trening ved hjelp av elektroterapi der musklene stimuleres samtidig som kroppen kvitter seg med avfallsstoffer. I tillegg finner vi hensiktsmessige og riktige råd for den enkelte kunde når det gjelder kosthold og livsstil ellers. Og sammen med kunden lager vi en målsetting og jobber aktivt med motivasjon underveis.

Så trygge er vi på at du skal bli fornøyd at du for det første får en gratis prøvetime for å virkelige kjenne på hva dette er. Og i tillegg gir vi deg en resultatgaranti der betingelsene blir tydeliggjort under prøvetimen. Da forstår du sikkert at vi er trygge på det vi kan tilby deg.

Alt du skal gjøre akkurat nå er å sende en melding via knappen for gratis prøvetime. Fyller du inn navn og telefonnummer, tar vi kontakt slik at vi kan sette opp en avtale for prøvetimen. Velger du i stedet å sende mail, er mailadressen: post@lilleakerhl.no. Du kan også ringe oss direkte på telefon 461 23 802, så kan vi avtale tid for prøvetime med en gang.

Uansett hva som er ditt utgangspunkt for å prøve vårt tilbud, er vi sikre på å finne en god plass til deg.

Vi har skrevet om det gamle ordtaket "Den som intet våger, intet vinner" til "Vi våger sammen og vinner sammen!"